Concert pascal
MOPAN Suceava

Florin Busuioc, emblema Pro TV-ului, cunoscut pentru prezentarea rubricii „Vremea”, este iubit de mulți români, mai ales datorită carismei și umorului cu care îi întâmpină mereu. Dacă pe plan profesional are succes, pe plan personal lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Prezentatorul a vorbit despre cele două fiice ale sale – Natalie și Catinca, în cel mai recent interviu oferit presei, notează click.ro.

„Fata cea mare, Natalie, este studentă la Chimie în limbi străine, la Politehnică, deci nu cred că va aborda o meserie artistică, însă Catinca este posibil să meargă spre zona asta, având o latură mai artistică, îi place foarte mult desenul și vrea să facă Liceul Tonitza. Cea mică e și ea prezentă pe social media, pe TikTok. Sunt două fete foarte frumoase, așa cum ai remarcat, sunt fete foarte bine, cea mică face în continuare și gimnastică. Sunt foarte mândru de evoluția lor și cum merg lucrurile”, a mărturisit Florin Busuioc, într-un interviu viva.ro, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cine-sunt-si-cu-ce-se-ocupa-fiicele-lui-florin-2328816.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava