Concert pascal
MOPAN Suceava

Victoria Beckham și-a celebrat duminică, 17 aprilie, ziua de naștere, alături de familie și prieteni, după ce de curând a strălucit la nunta fiului ei cel mare, Brooklyn Beckham. Acum însă, a venit rândul fostei membre „Spice Girls” să fie în centrul atenției, iar soțul ei, David Beckham, a știut cum să facă acest lucru să se întâmple, notează click.ro.

Victoria Beckham a împlinit de curând vârsta de 48 de ani, apropiindu-se de schimbarea prefixului. Cu toate acestea, starul arată mai bine ca niciodată, iar noi punem acest lucru pe fericirea și împlinirea pe care o resimte în viața personală. De curând, l-a condus pe altar pe Brooklyn, care s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Nicola Peltz, cu care Victoria se înțelege de minune. De asemenea, vedeta are un soț râvnit în continuare de multe doamne și domnișoare, care are însă ochi numai pentru ea. Cu ocazia zilei ei de naștere, David Beckham a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care Victoria apare într-o ipostază îndrăzneață, de la sală, cu posteriorul lucrat – asta în secțiunea de Story, în timp ce într-o postare mai „oficială”, acesta i-a scris partenerei lui un mesaj romantic. „La mulți ani celei mai minunate soții, mame și femei de afaceri! Îți dorim să ai cea mai superbă zi pentru că o meriți din plin! Te iubim cu toții atât de mult.”, a scris David Beckham, în dreptul unei fotografii romantice, de pe plajă, în timp ce cuplul se sărută, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/victoria-beckham-zi-de-nastere-588588.html#gal=dl1tVHZzMM&gal_i=9&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava