Concert pascal
MOPAN Suceava

Orice zi de sâmbătă este un prilej pentru elevi de a se relaxa și de a încerca noi experiențe. Dacă mulți dintre ei se bucură de faptul că pot naviga lejer pe computere, table și telefoane, iată că o parte dintre cei care învață la Școala Gimnazială Grigore Ghica Voievod au ales mișcarea în aer liber. La ințiativa profesorului Marius Păvăluc, iubitorii sportului au avut posibilitatea să participe la Cupa Toamnei. Elevi de clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a s-au întrecut la fotbal, tenis de câmp, tenis de masă și șah.
În competiția jocului cu balonul rotund, cea mai gustată cu siguranță, au evoluat echipele a șase clase. Cei de clasele V și VI au avut turneul lor, cei mai mari, de a VII-a și a VIII-a au jucat între ei. Sistemul de disputare a fost fiecare cu fiecare, la final alcătuindu-se clasamentul.

Rezultate consemnate în grupa claselor V-VI:
V A – V B 0-1
VI B – V B 4-0
VI B – V A 6-2
Clasament final: I – VI B, II – V B, III – V A

Rezultate înregistrate în grupa claselor VII – VIII:
VIII A – VIII B 3-2
VII A – VIII A 2-3
VIII B – VII A 5-1
Clasament final: I – VIII A, II – VIII B, III – VII A

Dintre cei care s-au remarcat la fotbal îi putem menționa pe Alex Andrieș, Fabian Andrei și Alexandru Rostoțchi. Leonard Onofraș, Mihai Irofte și Șerban Voinea.
Campionii la șah s-au numit Alexandru Dăscălescu, Emilian Popescu, iar cei de la tenis de câmp au fost Leonard Onofraș și Sara Costan. Una dintre cele mai interesante dispute a fost cea de la tenis de masă, meciurile fiind aprig disputate. Clasamentul final la masculin: I – Leonard Onofraș, II – Alex Dăscălescu, III – George Crișu. La tenis de masă feminin a câștigat Dumitrița Bergheaua.
”Mă bucură faptul că o parte dintre elevii școlii noastre au ales să participe la o competiție sportivă în aer liber, dar și în sala de sport. Ne bucurăm de sprijinul directoarei Marlena Moscal și de susținerea sponsorului Tipografia Celestin, asociația sportivă a școlii purtând același nume. Sper să găsim înțelegere și cu alte ocazii, mai ales că pe lângă cei care joacă în mod frecvent fotbal, tenis de masă sau șah, avem și două foarte talentate sportive la gimnastăcî ritmică, Adelina Dascălu și Marina Lungeanu” a declarat profesorul Marius Păvăluc.
Câștigătorii au primit diplome și medalii din partea organizatorilor.

Cupa Toamnei, o inițiativă sportivă deosebită la Școala Grigore Ghica Voievod din Ițcani, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava