MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Wizz Air va introduce, începând de joi, 13 aprilie, curse aeriene suplimentare de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” către trei destinații internaționale. Noile curse vor fi operate în perioada sărbătorilor pascale. Gheorghe Flutur a declarat că noile curse aeriene suplimentare au fost introduse pe rutele Milano Bergamo – Suceava, şi retur, Roma – Suceava, şi retur, și Bologna – Suceava, şi retur.

Astfel, astăzi, joi 13 aprilie, vor opera cursele aeriene Roma-Suceava și retur, cu aterizare pe Aeroportul Ștefan cel Mare la ora 11:15, și decolare la ora 11:45, și Bologna – Suceava și retur, avionul urmând să aterizeze la ora 12:15 și să decoleze la ora 12:45. Aceleași curse vor opera, după același orar, și în ziua de 20 aprilie.

Zborul suplimentar Milano-Bergamo – Suceava și retur, este programat pentru ziua de luni 17 aprilie, cu aterizare pe aeroportul sucevean la ora 11:50, și cu decolare la ora 12:20.

Gheorghe Flutur a amintit că odată cu intrarea în vigoare a orarului de vară, valabil până în 27 octombrie a.c., pe lângă cursele regulate spre Londra-Luton şi Milano-Bergamo, Wizz Air a fost introdus curse aeriene directe spre Veneția, Roma şi Bologna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava