Concert pascal
MOPAN Suceava

Au început înscrierile pentru o nouă sesiune de cursuri gratuite desfășurate în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Școala FDVDR îi așteaptă pe copiii care doresc să facă performanță, să își îmbunătățească abilitățile și competențele, în domeniile care îi pasionează.

Aceștia vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online, pe platforma națională de e-learning ” Școala FDVDR”.

Și de această dată, în lista celor 16 cursuri care vor începe pe 15 februarie, se regăsesc 7 cursuri care se vor desfășura în premieră, la Școala FDVDR.

Acestea sunt: dramaturgie și publicistică TV, efecte speciale video, etnografie, mitologie, primii pași în știință, logica pentru toți și limba chineză.

Copiii care visează la o carieră în jurnalism sau comunicare pot opta pentru cursul de învățare rapidă și memorare creativă sau arta conversației. Portofoliul de cursuri acoperă, de asemenea, și zona de dezvoltare personală, emoțională și vocațională.

Scopul programului național de cursuri gratuite, dezvoltat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri să exploreze noi domenii, să își poată descoperi noi pasiuni și să își poată atinge adevăratul potențial.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților copiilor, dar și pe dezvoltarea imaginației, creativității și dezvoltării gândirii critice.

Înscrierile au loc în perioada 17 ianuarie – 6 februarie și se realizează prin completarea unui formular pe www.fundatiadanvoiculescu.ro. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.

De la lansare, din 2007, până în prezent, peste 15.000 de copii au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava