Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. La ultimul termen de judecată, procurorul a solicitat condamnarea lui Cristian Borcea la o pedeapsă de şapte ani de închisoare cu executare. Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie 2012, pe toţi cei opt inculpaţi din dosarul transferurilor de jucători. Decizia a fost contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti, care în 12 noiembrie 2012 a dispus pedepse între şi opt ani de închisoare cu suspendare sau cu executare. Cristian Borcea a fost condamnat atunci la şapte ani de închisoare cu executare. Sentinţa a fost atacată cu recurs la instanţa supremă, care a decis definitiv să retrimită dosarul pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care marţi a dat o decizie definitivă.
Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. La ultimul termen de judecată, procurorul a solicitat condamnarea lui Gheorghe Popescu la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare. Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie 2012, pe toţi cei opt inculpaţi din dosarul transferurilor de jucători. Decizia a fost contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti, care în 12 noiembrie 2012 a dispus pedepse între şi opt ani de închisoare cu suspendare sau cu executare. Gheorghe Popescu a fost condamnat atunci la trei ani de închisoare cu suspendare. Sentinţa a fost atacată cu recurs la instanţa supremă, care a decis definitiv să retrimită dosarul pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care marţi a dat o decizie definitivă.
Fostul acţionar majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. La ultimul termen de judecată, procurorul a solicitat condamnarea lui George Copos la o pedeapsă de închisoare cu executare între unu la cinci ani. Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie 2012, pe toţi cei opt inculpaţi din dosarul transferurilor de jucători. Decizia a fost contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti, care în 12 noiembrie 2012 a dispus pedepse între şi opt ani de închisoare cu suspendare sau cu executare. Geoerge Copos a fost condamnat atunci la cinci ani de închisoare cu executare. Sentinţa a fost atacată cu recurs la instanţa supremă, care a decis definitiv să retrimită dosarul pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care marţi a dat o decizie definitivă.
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. La ultimul termen de judecată al dosarului, procurorul anticorupţie concluzionase, în cazul lui Mihai Stoica, că faptele incriminate sunt prescrise, conform noului Cod Penal, intrat în vigoare la 1 februarie. Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie 2012, pe toţi cei opt inculpaţi din dosarul transferurilor de jucători, inclusiv pe Mihai Stoica. Decizia a fost contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti, care, în 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse între şi opt ani de închisoare cu suspendare sau cu executare. Mihai Stoica a primit atunci patru ani de închisoare cu executare. Sentinţa a fost atacată cu recurs la instanţa supremă, care, în 20 mai 2013, a decis să trimită dosarul, pentru rejudecare, la Curtea de Apel Bucureşti, aceasta luând, marţi, o decizie definitivă.
Fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. La ultimul termen de judecată, procurorul anticorupţie a cerut pentru Pădureanu o pedeapsă de trei ani cu suspendare. Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie 2012, pe toţi cei opt inculpaţi din dosarul transferurilor de jucători, inclusiv pe Jean Pădureanu. Decizia a fost contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti, care, în 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse între şi opt ani de închisoare cu suspendare sau cu executare. Pădureanu a primit atunci trei ani de închisoare cu suspendare. Sentinţa a fost atacată cu recurs la instanţa supremă, care, în 20 mai 2013, a decis să trimită dosarul, pentru rejudecare, la Curtea de Apel Bucureşti, aceasta luând, marţi, o decizie definitivă.
Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. La ultimul termen de judecată al dosarului, procurorul anticorupţie ceruse pentru Ioan Becali o pedeapsă de opt ani de închisoare cu executare. Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie 2012, pe toţi cei opt inculpaţi din dosarul transferurilor de jucători, inclusiv pe Ioan Becali. Decizia a fost contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti, care, în 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse între şi opt ani de închisoare cu suspendare sau cu executare. Ioan Becali a fost condamnat atunci la opt ani de închisoare cu executare. Sentinţa a fost atacată cu recurs la instanţa supremă, care, în 20 mai 2013, a decis să trimită dosarul, pentru rejudecare, la Curtea de Apel Bucureşti, aceasta luând, marţi, o decizie definitivă.
Impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. La ultimul termen de judecată, procurorul a solicitat condamnarea lui Victor Becali la o pedeapsă de şapte ani de închisoare cu executare. Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie 2012, pe toţi cei opt inculpaţi din dosarul transferurilor de jucători. Decizia a fost contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti, care în 12 noiembrie 2012 a dispus pedepse între şi opt ani de închisoare cu suspendare sau cu executare. Victor Becali a fost condamnat atunci la şapte ani de închisoare cu executare. Sentinţa a fost atacată cu recurs la instanţa supremă, care a decis definitiv să retrimită dosarul pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care marţi a dat o decizie definitivă.
Fostul acţionar al FC Dinamo şi U Craiova, Gigi Neţoiu, a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. La ultimul termen de judecată, procurorul a solicitat condamnarea lui Gheorghe Neţoiu la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare. Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie 2012, pe toţi cei opt inculpaţi din dosarul transferurilor de jucători. Decizia a fost contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti, care în 12 noiembrie 2012 a dispus pedepse între şi opt ani de închisoare cu suspendare sau cu executare. Gigi Neţoiu a fost condamnat atunci la trei ani de închisoare cu suspendare. Sentinţa a fost atacată cu recurs la instanţa supremă, care a decis definitiv să retrimită dosarul pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care marţi a dat o decizie definitivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava