Concert pascal
MOPAN Suceava

Ajuns la 61 de ani, Dan Bittman este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră. Solistul de la Holograf a avut mereu o viață plină și ocupată cu munca, însă asta a presupus să își sacrifice familia de multe ori. Despărțirea de femeia care i-a fost alături aproape toată viața a șocat pe toată lumea. Recent însă, artistul a oferit detalii despre separarea de Liliana, notează click.ro.

„Într-adevăr, Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să… În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău, dar a fost o femeie care a știut întotdeauna, cu înțelepciune, să aibă grijă din umbră de tot ce însemna casă, copii și așa mai departe. (…) Dar dacă ar fi, într-adevăr, să schimb ceva, da, aș schimba. Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult, uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d., și atunci e momentul cel mai dificil. În fine, nu vreau să intru în detalii, pentru că detaliile nu sunt plăcute, dar, cu siguranță, ce-am spus până acum e adevărat.”, a spus artistul pentru revista viva, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dan-bittman-dezvaluiri-surprinzatoare-despre-2338490.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava