Concert pascal
MOPAN Suceava

Denise Rifai, frumoasa prezentatoare de la Kanal D, este una dintre cele mai intrigante prezențe feminine din showbiz, iar acest aspect se datorează faptului că nu se cunoaște aproape nimic despre viața ei sentimentală, notează click.ro. Iată că vedeta a făcut în sfârșit câteva dezvăluiri despre bărbații care i-au stârnit interesul, menite să pună fanii pe jar.

Vedeta TV a mărturisit că, deși nu și-a găsit un soț, întotdeauna a existat câte un iubit misterios în viața ei, care să îi aducă zâmbetul pe buze și să-i stârnească interesul. Aceasta a dat de înțeles că are o relație cu cineva, dar că îl va prezenta oficial ca fiind iubitul ei, doar pe acela alături de care va face nunta.

«Încă nu am găsit jumătatea, dar sunt o grămadă de sentimente pe care le trăiesc, sunt frumoase și mă bucur de ele. Întotdeauna a fost câte un bărbat… ”Jumătate” va fi cu stare civilă. Până atunci, sunt sentimente frumoase.», a declarat Denise Rifai, pentru Fanatik.ro, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/denise-rifai-dezvaluiri-bomba-despre-viata-2215572.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava