Concert pascal
MOPAN Suceava

Dan Negru, care de 20 de ani este ”Regele audienţelor”, a fost îngenuncheat de pandemia de coronavirus. În aşteptarea reluării filmărilor pentru ”Next Star”, el a primit o veste care l-a dezmorţit brusc, după cele cinci luni de şomaj. Zilele acestea, Dan este aşteptat la Chişinău, pentru a continua emisiunile ”Da sau Nu” şi ”Roata norocului”. Mai mult, Dan va realiza şi programul de Revelion, potrivit click.ro.

Reporterii Click! au aflat că Dan Negru, aflat pe tuşă la Antena 1, post de televiziune unde lucrează de peste 20 de ani, îşi face bagajele cu destinaţia Prime TV, din Chişinău. Telefonul primit zilele trecute de la colaboratorii lui de peste Prut l-a remontat, fiind pregătit, după atâta aşteptare, să revină în mijlocul concurenţilor emisiunilor-concurs ”Da sau Nu” şi ”Roata norocului”, producţii tv care se bucură de popularitate. Apropiaţii lui Dan au spus pentru Click!: ”Este tare fericit. Va ajunge acolo cu maşina personală, căci nu există nici un zbor spre Chişinău. Va conduce cam 9 ore. Nu are nevoie de test de coronavirus, nu este turist, merge cu serviciul. Îl aşteaptă însă o muncă titanică, fiindcă are de filmat 47 de ediţii, pentru ambele emisiuni, totul în doar 12 zile, ediţii care vor fi difuzate de Prime TV până în primărava lui 2021”.

Citește articcolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/negru-fenteaza-coronavirusul-si-filmeaza-doua-emisiuni-chisinau

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava