Concert pascal
MOPAN Suceava

Salariile vedetelor din showbiz-ul românesc au stârnit, de-a lungul anilor, multe curiozități. Dan Negru rupe tăcerea în acest sens, astfel că pe pagina personală de Facebook, celebrul prezentator de televiziune a vorbit, de fapt, despre realitatea din spatele „vedetismului” și al „salariilor uriașe” pe care cei de acasă au impresia că persoanele publice le primesc, care este cu totul alta, notează click.ro.

„Articolul ăsta de ziar de azi-dimineață mi-a amintit de „confidențialitatea salariilor noastre. Juma’ din showbizu’ românesc e rupt în fund, dar o arde pe bogăție. Suntem confidențiali în salarii pentru că suntem ieftini. Tucker Carlson lua 20 de milioane pe an de la FOX News, o televiziune de știri. Toate ale noastre de știri, cu tot cu scaune, cu prezentatori, cu microfoane și lumini nu fac banii ăștia. Laolaltă. Prezentatorul San Remo, Amadeus, lua 150 de mii de euro pe seara de festival. La primele mele ediții de festival Mamaia luam 150 de dolari. Până la urmă, Henry Ford ne-a spus-o cu cel mai bine: <<Cu cât un salariu e confidențial, cu atât e mai mic>>”, a scris Dan Negru, în postarea de pe Facebook, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dan-negru-rupe-tacerea-si-spune-adevarul-despre-2349239.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava