Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a ales praful de iubirea dintre Dana Marijuana și Valentin! Solista a anunțat pe nepusă-masă că anulează nunta, deși inițiase deja pregătirile! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cei doi amorezi? Marijuana e foc și pară!

Dana Coteanu alias Dana Marijuana (44 de ani) trăia de, aproximativ doi ani de zile, o iubire cât se poate de sinceră și de pasională alături de Valentin, un bărbat cu care chiar a crezut, inițial, că poate să-și întemeieze o familie.

Cei doi și-au dorit foarte mult să se căsătorească încă din vara trecută, însă, astrele nu s-au aliniat atunci și au ales să amâne nunta pentru anul acesta.

Marijuana demarase pregătirile pentru marele eveniment și era chiar în căutarea  rochiei de mireasă, până mai zilele trecute, când a făcut un anunț surprinzător: a anulat nunta cu Valentin, pe ultima sută de metri.

„Omul atunci când bea un pic mai mult zice că e Necuratul și că poate să facă ce vrea el. Nu se poate așa și nici noi prietenii, nici eu nu mai putem să-l auzim și să-l vedem în starea asta. Nu face nimic, dar vorbește mult și prost. A zis că se remediază situația, dar nu știu exact dacă va reuși”, a dezvăluit Marijuana, pentru Click!

Dana Marijuana și iubitul ei nu locuiau împreună, căci solista a decis să se mute anul trecut la mare împreună cu fiica ei cea mică, Iris. Acum, Dana a pus punct relației cu Valentin, dar se mai aud din când în când la telefon.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dana-marijuana-lovita-de-ghinion-a-anulat-nunta-2353289.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava