• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Consilierul de stat Dana Varga a participat la conferința la nivel înalt privind cadrul Uniunii Europene al strategiilor naționale axate pe incluziunea romilor, organizată în zilele de 4 și 5 martie, sub egida președinției române a Consiliului Uniunii Europene.

În cuvântul adresat participanților, consilierul de stat a subliniat necesitatea promovării valorilor comune, prezentate în cel de-al patrulea pilon al Președinției române și a insistat pe ideea de unitate și coeziune în ceea ce-i privește pe cetățenii de etnie romă. Excluziunea socială rămâne una dintre problemele cu care se confruntă romii, iar Guvernul României, în parteneriat cu societatea civilă, a demarat proiecte de informare și conștientizare. Însă, acest fenomen a depășit granițele țării noastre.

„Europa ar trebui să înțeleagă că problemele nu sunt doar pe plan național”, a declarat Dana Varga. ”Asumarea ar trebui să existe și la nivel european, pentru că cetățenii români aparținând minorității rome sunt de asemenea cetățeni europeni cu drepturi depline. România este un exemplu de bune practici privind cadrul legislativ și politicile publice, asumându-și responsabilitatea față de toți cetățenii săi, indiferent de etnie” a mai spus consilierul de stat.

La evenimentul care a avut loc la Palatul Parlamentului au participat membri ai societății civile, demnitari români și înalți funcționari europeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Etichete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava