De Ziua Îndrăgostiților dragostea se simte în aer. Totuși, pe cei mai puțin norocoși la acest capitol, îi cuprinde nostalgia și dorul de momentele plăcute pe care le-au petrecut, în trecut, alături de fostele iubiri, scrie click.ro.

Este și cazul lui Dani Oțil (35 de ani), care de când s-a despărțit de Mihaela Rădulescu (46 de ani), nu a mai avut nicio iubită oficială, chiar dacă se zvonea că ar avea o relație cu Flavia, asistenta de la matinal. În apropierea sărbătorii dragostei, prezentatorul TV și-a amintit de momentele în care el și Mihaela Rădulescu formau un cuplu.

„Înainte de avalanșa inimioarelor de mâine, te provoc: scrie două rânduri despre ea… despre el… despre voi. Lasă textele șablon de pe net. Da… poți. Am găsit textul de mai jos… poate nu îl știți, sau poate îl recitiți… Doamne, cât a trecut”, a scris Dani Oțil, pe profilul personal de pe o rețea socială, alături de o poză cu el și Mihaela și un citat din cartea ei, „Niște răspunsuri”, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și fragmentul din cartea Mihaelei, publicat de Dani, accesând:  http://www.click.ro/vedete/romanesti/dani-otil-cu-gandul-la-mihaela-radulescu-doamne-cat-trecut

Dani Oțil, cu gândul la Mihaela Rădulescu! «Doamne, cât a trecut», 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava