MOPAN Suceava

Dani Oțil (41 de ani) a vorbit despre relația cu Mihaela Răduleascu, de departe cea mai de notorietate relație din viața sa. Invitat la podcastul lui Speak, de pe Youtube, prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit că au uitat, pur și simplu, să o invite pe fosta lui iubită la nunta lui cu modelul Gabriela Prisăcariu (27 de ani), notează click.ro.

„În perioada în care am fost cu Mihaela, care, evident, că a fost pentru mine un mare boost de imagine, eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum…Mai în vârstă… nu, nu că și ea zicea la fel! Tot timpul îmi zicea: Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă! Dar noi eram împreună, în vacanță. (…) Și… bă, am uitat să o chem la nuntă!”, a dezvăluit Dani Oțil, invitat la podcastul găzduit de Speak, pe Youtube, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dani-otil-o-invita-pe-mihaela-radulescu-la-nunta-cu-gabriela-are-plicul-pregatit-o

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava