Concert pascal
MOPAN Suceava

Daniel Onoriu, 44 de ani, se întoarce, ușor, dar sigur, în lumea sporturilor cu motor.

Având o condiție fizică fragilă, fostul campion de raliu este prudent, așa că nu se implică, momentan, în curse care l-ar solicita fizic.

Așa s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, când Daniel Onoriu și echipa sa au participat la un eveniment de tuning, organizat la Câmpulung Muscel, notează click.ro.

Fostul pilot de curse a asigurat un stand de display, unde participanții au stat de vorbă cu el și i-au admirat mașina care l-a propulsat în cursele în care obișnuia să participe. Doar că, la finalul evenimentului, Daniel Onoriu a fost dezamăgit de prestația organizatorului și, în semn de protest a rupt diploma de participare acordată de acesta, conform sursei citate.

Într-un clip transmis în direct pe Facebook, Daniel Onoriu a tunat și a fulgerat, fără nici un fel de filtru. „Am venit la Câmpulung Muscel, în fața primăriei, am făcut o grămadă de postări pe Facebook să vină oameni, au venit o grămadă de oameni datorită mie. Sunt Daniel Onoriu, campionul României, unic în România, campionul României, la viteză în coastă, motociclism și karting.”, a fost replica lui Daniel Onoriu în live-ul transmis pe pagina sa de Facebook.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/daniel-onoriu-reactie-halucinanta-a-rupt-diploma-2196433.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava