Concert pascal
MOPAN Suceava

Daniela Crudu a acceptat provocarea vieții sale atunci când a decis să se aventureze în Madagascar, pentru a avea parte de inedita experiență a competiției „Ultimul Trib”. Cum regulile jocului sunt unele dure, iar condițiile nu tocmai prielnice, concurenții au avut parte de o surpriză atunci când au văzut cu ochii lor modul în care se vor putea ocupa de îngrijirea personală. De la dușuri fierbinți și băi în jacuzzi, aceștia sunt nevoiți în prezent să se spele la lighean, în condiții nu tocmai plăcute, notează click.ro.

Acesta a fost și cazul Danielei Crudu, care nu a mai suportat ideea că ar putea avea păduchi și a decis să-și spele imediat părul într-un lighean unde inițal aceasta spăla farfuriile murdare sau lenjeria intimă. „Nu mai puteam, trebuia să mă spăl pe cap pentru că aveam impresia că aveam un început de păduchi. Vorbesc serios. Mi-am băgat capul în ligheanul în care spălăm și farfuriile și chiloții(..) Nici nu mă mai interesează cum arăt la TV. Vreau să fiu spălată, să fiu curată”, a susținut aceasta, cornform sursei citate.
Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/daniela-crudu-baie-la-lighean-de-frica-paduchilor-ce-propuneri-ii-fac-localnicii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava