Concert pascal
MOPAN Suceava

Din dorința de a deveni mai buni, din dorința de a învăța, peste 40 de copii de la Centrul Social Educațional Săftica i-au trimis Moșului o scrisoare, prin care l-au rugat să nu uite și de ei, chiar dacă a fost un an greu pentru toată lumea. Copiilor le place foarte mult să se joace, dar și să învețe, de aceea au ales să vină la Centrul Social Educațional de la Săftica, pentru a avea o șansă la o educație normală.

Majoritatea copiilor au posibilități materiale reduse, dar vin cu drag la grădiniță și la școală și iubesc poveștile. Nu au, însă, nici prea multe jucării și nici prea multe cărți, ei fiind nevoiți să vină cu ele de acasă.

Împreună i-au scris moșului o scrisoare, care a devenit realitate cu ajutorul spiridușilor de la Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Copiii Centrului Social Educațional Săftica au primit astăzi vizita Moșului, care le-a adus, pe lângă dulciuri și jucării, haine, cărți și rechizite.

Începând de acum, copiii Centrului Social Educațional Săftica vor avea și o colecție bogată de cărți cu povesti, dar și o mulțime de jocuri și jucării cu care să se joace împreună, după ce își termină lecțiile.

Această acțiune este doar un exemplu al demersurilor pe care Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României le-a făcut în ultimii 30 de ani, pentru susţinerea educaţiei şi a învăţământului din România.

” Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României aniversează, în acest an, 30 de ani de existență în slujba educației în România. Este un moment important, care coincide cu o transformare iminentă a vieții fiecăruia dintre noi și a lumii întregi. Însă, viitorul nostru începe cu aceste generații de copii extraordinari ai României, care au nevoie de sprijinul nostru și care sunt gata să deschidă noi drumuri și să reconstituie esența și sensul tuturor lucrurilor, pentru încă 30 de ani de aici încolo”, a declarat Trisi Cristea, Director General Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava