• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

David Beckham spune că băieții lui ‘vor frânge inimi’ când vor crește mari.
Fostul fotbalist este sigur că Brooklyn, 14, Romeo, 11, și Cruz, opt, vor avea mare succes la fete când vor crește, pentru că ‘sunt arătoși’ și au fost învățai să fie politicoși, potrivit contactmusic.com.
Starul a declarat în emisiunea lui Ryan Seacrest: ”Cred că vor mare succes la fete. Băieții mei sunt arătoși, politicoși, manierați, amuzanți, deci, cred că ‘vor frânge inimi’.”

Chiar dacă este cunoscut pentru faimoasele sale frizuri, starul în vârstă de 38 a mărturisit că este gelos pe ultima freză pe care Brooklyn și-a făcut-o: ”Acest nou stil pe care l-a adoptat… mi-aș dori să am și eu părul lui. Este foarte cool.”, a mai spus Beckham.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava