Concert pascal
MOPAN Suceava

Trecutul amoros al Marianei Moculescu bate orice scenariu de film! Pe vremea când era doar o puştoaică dornică de afirmare, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu a cântat într-o formaţie cu nimeni altul decât Adrian Enache. De pe scenă, însă lucrurile au avansat rapid între cei doi, astfel că Mariana a avut chiar o idilă cu cântăreţul, potrivit click.ro.

Mariana Moculescu (45 de ani) a susţinut sus şi tare că s-a măritat virgină cu Horia Moculescu (76 de ani), ba chiar a dat amănunte picante despre prima noapte de amor petrecută cu soţul ei. Lucrurile se pare însă că nu stau chiar aşa. Mariana nefiind chiar uşă de biserică. Înainte să ajungă în pat cu maestrul, a trecut mai întâi prin dormitorul lui Adrian Enache (46 de ani), conform sursei citate. Cei doi s-au cunoscut datorită pasiunii comune pentru muzică, ba chiar au cântat împreună în formaţia „Phoebus”.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/mariana_moculescu-adrian_enache-virginitate-horia_moculescu-formatie-phoebus_0_1775822409.html

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava