Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Serghei Mizil, unul dintre cele mai consacrate personaje ale României, le-a creat celor de acasă deseori impresia că nu este un împătimit al muncii, mulți fiind curioși cu privire la veniturile pe care le are, inclusiv pensia primită din partea statului român.

Nu puține sunt vedetele care primesc o pensie mică, cu care nu s-ar putea întreține decent, dacă nu ar avea și alte venituri. Cât despre Serghei Mizil, el a mărturisit, în timpul unei discuții online cu un interlocutor, faptul că pensia pe care o primește este de 1.200 de lei.

La rândul lui, un alt interlocutor a ținut să-i amintească acestuia un alt aspect interesant, potrivit click.ro: „Nea Serghei, ai zis că nu ai muncit vreodată la stat. Cum de ai pensie?”.

Serghei Mizil nu a ezitat să-i ofere un răspuns în stilu-i caracteristic, plin de umor și bășcălie, precizând faptul că a fost un contribuabil exemplar, care și-a plătit mereu taxele la stat. De asemenea, i-a amintit acestuia faptul că mereu a lucrat cu contract de muncă și a fost membru al Uniunii Artiștilor Plastici.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-a-dreptul-ireal-ce-pensie-incaseaza-lunar-2294212.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava