Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul solist al trupei L.A, Liviu Vârciu (38 de ani) este un om ocupat, fiind implicat către o carieră în televiziune din care câştigă bani frumoşi. În ultima perioadă a fost implicat în construirea casei din Băneasa, în care locuieşte alături de mama fiicei sale Anastasia Maria. Printre filmări, proiecte personale şi participarea la emisiuni, se pare că Liviu Vârciu nu îşi găseşte prea mult timp pe care să îl poată petrece alături de fiica adolescentă, Carmina, contrar a ceea ce afirmă fostul cântăreţ atunci când este întrebat despre aceasta, potrivit click.ro.

Într-un interviu oferit publicaţiei Viva!, Carmina şi mama sa, Ami Teiceanu, vorbesc cu sinceritate despre relaţia pe care o au cu Liviu Vârciu, iar declaraţiile adolescentei nu sunt unele dintre cele mai bune la adresa tatălui său. „Îi simt și îi simțeam mereu lipsa la toate momentele importante din viața mea, cum ar fi zilele mele de naștere, serbări, spectacole de teatru… De fiecare dată când mă aflam în astfel de împrejurări, mă uitam în jur și îmi doream să îl văd, deși nu el nu era acolo pentru mine”, a mărturisit Carmina, pentru Viva!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/de-cat-timp-nu-si-mai-vazut-liviu-varciu-fiica-cea-mare-carmina-rupe-tacerea-nu-e

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava