Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Mantea a vrut să se facă actriţă, însă ca să se înscrie la Facultatea de Teatru ar fi trebuit să plece din casa părinţilor săi. Tatăl vedetei a fost atât de hotărât să o convingă să renunţe la o carieră în acest domeniu încât i-a pus în vedere să se mute în alt apartament. Vedeta de la Kanal d a povestit într-un interviu acordat www.adevărul.ro cum a ajuns să-şi ia diploma la Facultatea de Relaţii Economice Interne şi Internaţionale.

Vedeta îşi aminteşte că tatăl ei i-a cerut să schimbe facultatea, dar acest lucru a fost imposibil. „A fost supărat pe mine vreo doi ani. Ne contraziceam tot timpul, nu mă lăsa nicăieri, nu-i convenea nimic din ce făceam eu. Şi de aici răzvrătirea mea de a poza în Playboy şi multe alte lucruri. Am vrut pur şi simplu să-i atrag atenţia pentru că la un moment dat nu prea mai vorbeam deloc.

În fine, a fost o perioadă mai grea şi au fost tot felul de răzvrătiri. Mama a ştiut că pozez. N-a fost de acord, dar vedea cât sunt de nefericită din cauza tatălui meu că nu e de acord cu absolut nimic din ceea ce fac eu şi atunci nu a mai putut să zică şi ea nu. Ca părinte încerci să îţi susţii copilul în ceea ce vrea să facă. Ştiam că e un lucru foarte rău şi mama a plâns foarte mult în perioada aia. Mă rog, a fost o răzvrătire de-a mea, dar n-o regret.”, a povestit Andreea, potrivit click.ro.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-pozat-andreea-mantea-playboy-pe-cine-s-razbunat

De ce a pozat Andreea Mantea în Playboy! Pe cine s-a răzbunat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava