Concert pascal
MOPAN Suceava

Irinuca Columbeanu trăiește, în prezent, în SUA alături de mama sa, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink. În trecut, însă Irinel Columbeanu nu a putut accepta cu ușurință ca fetița lui să stea departe de el. Acesta a recunoscut că inițial nu își dăduseră acordul pentru mutarea ei în State, notează click.ro.

„Discutară mult și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui era Pink, nu voia să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană. Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și a început să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese. Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect, scrisese Irinel într-un volum din cartea sa, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-a-renuntat-irinel-columbeanu-cu-adevarat-2317618.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava