Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, și-au spus „adio!”, după doar trei ani de căsnicie. Artista a confirmat despărțirea pe pagina ei de socializare, refuzând însă să ofere prea multe detalii în privința motivelor care au dus la ruptura bruscă dintre ei, notează click.ro.

„Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună!

Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce”, a fost anunțul postat, în mediul online, de cântăreață.

Artista, în vârstă de 29 de ani, s-a abținut, deocamdată, să ofere mai multe detalii privind ruptura surprinzătoare dintre ea și soțul ei.

„Momentan, nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a mai spus Oana Radu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/oana-radu-divorteaza-dupa-doar-trei-ani-de-2317467.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava