Concert pascal
MOPAN Suceava

Anii ’70 și ’80 aduceau în atenția publicului doi dintre cei mai consacrați artișiti pe care îi are țara noastră: Angela Similea și Florin Piersic, protagoniștii unei povești de iubire imposibile. Chimia și pasiunea dintre ei era remarcată de milioanele de fani care au rămas cu foarte multe curiozități despre povestea pe care au trăit-o, notează click.ro.

Prezentă în emisiunea „Dosarele VIP”, de la Antena Stars, Camelia Mitoșeru a fost invitata lui Dan Capatos și a lui Cristi Brancu, acolo unde a făcut o serie de confesiuni despre legătura care a existat între Angela Similea și Florin Piersic.

„Nimeni nu ştie care a fost relaţia lui cu Angela Similea. Oricum, ea a fost răutăcioasă când s-a terminat legătura dintre ei, iar el a fost un domn şi cu ea, şi cu soţul ei. În orice caz erau ca doi îngeri împreună. (…) Florin Piersic a mers în acelaşi autocar cu toate cele trei neveste: cu Ani, actuala, care este o femeie excepţională, cu Tatiana Iekel şi cu Anna Szeles. El a rămas în relaţii minunate cu toate fostele lui partenere”, a dezvăluit Camelia Mitoșeru, potrivit sursei citate.

La rândul lui, Dan Capatos a intervenit amintindu-și o discuție pe care a avut-o în trecut cu marele maestru Florin Piersic: „Când l-am întrebat de Angela Similea mi-a zis că a fost cu ea în multe turnee şi că se întâmpla uneori să li se facă somn amândurora… dar la ore diferite. Deci fiecare a înţeles ce a vrut!”, a povestit la acea vreme Dan Capatos.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-s-a-purtat-urat-angela-similea-cu-florin-2342224.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava