Concert pascal
MOPAN Suceava

În lumina reflectoarelor, pe scena teatrului și a cinematografiei românești, doi artiști străluceau în anii ’70 și ’80: Angela Similea și Florin Piersic. Erau apreciați pentru talentul lor remarcabil, dar și pentru chimia uluitoare pe care o ofereau în timpul colaborărilor lor artistice. Cu toate acestea, în spatele culiselor, exista o poveste de dragoste interzisă și complicată care a stârnit curiozitatea multora, notează click.ro.

La acea vreme, Angela Similea era căsătorită cu Jan Hilgen, un compozitor cunoscut, iar Florin Piersic era căsătorit cu Anna Szeles. Cu toate că erau implicați în relații stabile, aceasta nu i-a împiedicat să se apropie unul de celălalt în moduri care au depășit limitele prieteniei. Chimia lor era evidentă, iar povestea lor de dragoste, deși imposibilă, a devenit subiectul discuțiilor aprinse și al speculațiilor din partea publicului și a presei.

Cei doi artiști și-au împărțit momente magice pe scenă, interpretând roluri în piese de teatru și filme care au rămas în amintirea publicului românesc. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu s-a putut materializa în realitate din cauza obligațiilor matrimoniale existente în viețile celor doi în acele vremuri.

Desigur, această iubire imposibilă nu a rămas fără consecințe, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/angela-similea-si-florin-piersic-iubire-2307225.html

Angela Similea și Florin Piersic, iubire imposibilă. De ce nu au putut să fie împreună cei doi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava