Atitudini complet diferite în cuplul Brigitte-Ilie Năstase în povestea amantlâcului! În timp ce bruneta a arătat tuturor cât a fost de afectată, fostul tenismen a privit totul detaşat, ba chiar şi-a permis să glumească când a fost abordat de ziarişti pentru a răspunde pe tema acestui subiect sensibil, potrivit click.ro. Supărată şi obosită după scandalul cu amanta Cici, Brigitte se „recuperează” în Turcia, la un resort de lux.

Întrebat cum comentează scandalul cu amanta, provocat de Brigitte, Ilie Năstase a dat un răspuns neaşteptat. În loc să-şi pună cenuşă în cap, tenismenul a răspuns în glumă, umilindu-şi din nou soţia. „I-am fost fidel. Eu nu am făcut nimic. Am stat în pat. Cealaltă a făcut. Nu regret nimic în viaţă. te naşti când trebuie să te naşti şi duci viaţa pe care o duci”, a completat fosta glorie a tenisiului românesc la Antena Stars, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/declaratia-umilitoare-lui-ilie-nastase-dupa-ce-brigitte-i-demascat-idila

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava