Concert pascal
MOPAN Suceava

Politicienii din toate partidele din județul Suceava au ținut să fie prezenți și la ediția de anul acesta a Horei Bucovinei. Fie că au venit îmbrăcați în costume populare sau în ținute normale, politicienii suceveni au discutat cu oamenii, au degustat din produsele tradiționale de stână, iar unii dintre ei au intrat și în horă alături de cei prezenți la ediția de anul acesta a Horei Bucovinei.

Flutur alături de parlamentari și primarii liberali la Hora Bucovinei

Printre liberalii prezenți la Hora Bucovinei s-a numărat liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului Județean, venit îmbrăcat într-un costum popular confecționat în Botoșana, satul său natal. Tot în costum popular au venit și primarul PNL al Sucevei, Ion Lungu, Niculai Barbă, consilierul președintelui Flutur, dar și parlamentarii liberali Constatin Daniel Cadariu și Angelica Fădor. Dintre deputații PNL, la eveniment au mai fost prezenți și Ioan Balan, Dumitru Mihalescul și Bogdan Gheorghiu. Alături de Gheorghe Flutur la Hora Bucovinei au mai venit și un număr mare de primari primarii liberali, printre care cei din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Siret, Sadova, Moldovița sau Liteni.

Ioan Stan: ”Se vede că atât timp cât în România începe să fie bunăstare, există și veselie și petreceri”

Delegația PSD Suceava a fost condusă de liderul organizației județene, senatorul Ioan Stan, care a ținut să precizeze să a venit la acest eveniment pentru a petrece câteva ore fără a face politică. „Chiar dacă nu am fost invitat astăzi aici, nu am nici o invitație oficială, de fiecare dată membrii PSD sunt la această mare-mare sărbătoare a Bucovinei. Se vede că atât timp în România începe să fie bunăstare, există și veselie și petreceri. Astăzi vreau și eu în mijlocul lor să uităm de politică și să ne ajute Dumnezeu să fim sănătoși și să ne păzească de calamități”, a spus Ioan Stan.

Alături de acesta au mai fost prezenți subsecretarul de stat Cristian Șologon și parlamentarii Alexandru Rădulescu, Eugen Bejinariu, Emanuel Havrici și Maricela Cobuz, dar și mai mulți primari social democrați, printre care cei din Fălticeni, Rădăuți, Frasin, Cornu Luncii sau Berchișești.

Printre participanții la Hora Bucovinei s-a aflat și liderul ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, dar și directorul Casei de Pensii Suceava, Constantin Boliacu împreună cu soția, subrefectul Silvia Boliacu.

Lideri naționali ai Pro România, prezenți la ediția de anul acesta a Horei Bucovinei

Președintele Pro România Suceava, Cătălin Nechifor, i-a avut ca invitați la ediția de anul acesta a Horei Bucovina pe prim-vicepreședintele la nivel național al partidului, Daniel Constantin, precum și pe fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu. Delegația Pro România a vizitat stânele tradiționale și au degustat din produsele de stână.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava