Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația basarabeană împreună cu agenția BandBook au dezvoltat campania de audiții în avanpremieră “Toate inimile bat în același RITM COLOR”, înainte de a pleca în turneu prin 13 orașe.

Muzica cea mai de preț e aceea care ne permite să îi dăm noi culoare, aceea care ne îndreptățește să dăm noi sens fiecărei note. Muzica valoroasă cu adevărat ne lasă să îi dăm noi viață, prin propriile trăiri, emoții și propriul suflu. Delta Pe Obraz ne dă avânt să ne colorăm mintea, cu fiecare pulsație de pe primul album, „RITM COLOR”.

După un an de melodii armonioase, dure, neșlefuite, cu versuri ce încapsulează adevăruri dureroase, acest prim material full-length ia o direcție neașteptată pentru formație. Tot ce am știut vreodată despre stilul acestor artiști deosebiți de peste Prut se va schimba.

Prima piesă a albumului de care publicul s-a putut bucura până acum e „Limpede”, single lansat acum șapte luni, în anticiparea materialului.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=yr11KNUFwJE

Pe 14 februarie va avea loc o audiție în avanpremieră a albumului, în toate cele 13 orașe din turneul Delta Pe Obraz, în același timp, la aceeași oră, 20:24. Această audiție a luat forma unei campanii de PR în care „Toate inimile bat în același RITM COLOR”, inspirația fiind reprezentată de versurile melodiei RITM COLOR: „La orice oră târzie / poți găsi / măcar o inimă care bate în ritmul tău color.”

„14 februarie este despre iubire, în toate formele ei. De aceea, campania aceasta pe care am conturat-o în jurul albumului «RITM COLOR» se adresează tuturor inimilor care se regăsesc și bat în același tempo. Vom avea aceeași oră de start de audiție în cele 13 orașe din România și din Moldova, piesele fiind ascultate în același timp. Inimile din România se contopesc cu cele din Moldova și vibrează pe același ritm.” – Cristina Choleva, managerul trupei Delta Pe Obraz

Avanpremiera albumului constă într-o serie de audiții în mai multe baruri și restaurante din țară. Aceasta este lista locurilor unde se va putea asculta noul album:

·      Brașov – Hukka Lounge Brașov

·      Galați – Daily Pub

·      Constanța – Pub & Bistro Tomis

·      Sibiu – Joyme Pub și Flow

·      Craiova – Cult Music Club

·      Timișoara – Scârț Loc Lejer

·      Bacău – Boris Pub

·      Iași – The Trumpets

·      Suceava – Art Rock Cafe și BeerTime

·      Rădăuți – Pub & Restaurant Casa Luca

·      Cluj-Napoca – Living Pub

·      București – J’ai Bistrot București, Zadar Bar și Trei Bețivi Bar

·      Chișinău – Cafea la Teatru

Primul concert live din cadrul turneului „RITM COLOR” va avea loc pe data de 15 februarie, la Brașov, în clubul Rockstadt, urmând alte 12 orașe.  Iată următoarele date ale turneului:

·      17 februarie, Galați, Daily Pub

·      18 februarie, Constanța, Club Phoenix

·      22 februarie, Sibiu, Oldies Pub

·      23 februarie, Craiova, Cult Music Club

·      24 februarie, Timișoara, Casa Tineretului

·      29 februarie, Bacău, Restaurant Savarin

·      1 martie, Iași, Underground Pub

·      2 martie, Suceava, Art Rock Cafe

·      3 martie, Rădăuți, Casa Luca

·      7 martie, București, Expirat

·      9 martie, Chișinău, TBA

·      21 martie, Cluj-Napoca, FORM Space

Pentru mai multe detalii, vizitați link-ul: https://bandbook.ro/artisti/delta-pe-obraz/

„«RITM COLOR» nu-ți oferă soluții, îți oferă opțiunea de a răscoli în tine frica. Frica de a te privi cu sinceritate și de a te recunoaște. Anulează canoanele, luptă cu ele pentru libertatea ta! Întreabă-te dacă vrei să fii liber și cât te-ar costa!” – Gheorghe Gușan, solist și textier, despre album. 

Pentru DELTA PE OBRAZ materialul este un studiu asupra propriei identități. Albumul conține atât elemente din copilăria trupei, cu motivele unui rock classic alternativ, cât și elemente care pun temelia unei tranziții în lumea sunetelor electronice. Fiind primul material, s-a mizat pe calitate și nu pe cantitate. Albumul are o dramaturgie bine construită, astfel încât fiecare piesă să devină continuarea precedentei. E și un haos ordonat de 43 de minute.

Acesta este un turneu marca BandBook.

www.bandbook.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava