Concert pascal
MOPAN Suceava

Demi Lovato a împlinit 27 de ani pe 20 august şi a petrecut cât se poate de liniştit alături de buna sa prietena, Ariana Grande. Vedeta Disney doreşte cu orice preţ să lase în urmă zilele şi nopţile pe care le irosea bând alcool şi consumând droguri şi să se bucure de ce are viaţa de oferit. Demi şi-a luat prin surprindere fanii reecent, când a hotărât să încarce pe pagina personală de Instagram o fotografie foarte îndrăzneaţă, interzisă minorilor, potrivit click.ro.

Pe 20 august şi-a sărbătorit ziua de naştere cuminte, alături de prietenii apropiaţi, iar de la aniversare nu a lipsit Ariana Grande, una dintre cele mai bune prietene ale artistei. La scurt timp după petrecere Demi le-a făcut o surpriză de proporţii fanilor şi a încărcat pe pagina personală de Instagram o fotografie interzisă minorilor. Complet dezbrăcată, aşezată pe marginea unei căzi şi având o privire seducătoare, aşa s-a înfăţişat Demi în faţa prietenilor virtuali care, aşa cum era de aşteptat, au apreciat curajul vedetei de a poza provocator.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/foto-demi-lovato-renascut-din-propria-cenusa-cat-de-sexy-pozat-artista-cu-ocazia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava