Concert pascal
MOPAN Suceava

Demi Lovato și Machine Gun Kelly au dat naștere speculațiilor cum că ar forma un cuplu, după ce au plecat împreună dintr-un club, săptămâna aceasta, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața de 27 de ani a plecat în compania rapper-ului de 29 de ani, miercuri, din clubul Soho House West Hollywood – acolo unde intră doar membrii.

Potrivit ziarului New York Post, cei doi au plecat cu mașini diferite, însă Aston Martin-ul lui MGK a fost văzut urmărit SUV-ul autoarei hit-ului ‘Sorry Not Sorry’ până la apartamentul ei.

Nu este pentru prima dară când cei doi sunt văzuți împreună, în 2017 fiind fotografiați la un eveniment Emo Nite, în Los Angeles, însă atunci nu s-a dezvoltat nimic romantic între ei.

Demi este singură din decembrie, după ce s-a despărțit de Austin Wilson, după o lună de relație, pentru că și-a dorit să se concentreze asupra carierei și sănătății sale. Cu toate acestea, speră ca în 10 ani să își întemeieze o familie. „Îmi doresc o familie. Foarte mult îmi doresc. Nici nu știu dacă mă văd făcând asta cu o femeie sau cu un bărbat. Știu doar că, la un moment dat, în următorii 10 ani, mi-ar plăcea să se întâmple.”, a spus Demi Lovato într-un interviu, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava