Concert pascal
MOPAN Suceava

Jay-Z a povestit într-un interviu recent că Kobe Bryant era, când l-a văzut în perioada sărbătorilor de iarnă, într-una din cele mai frumoase și bune perioade din viața lui și că l-a invitat să o vadă pe fiica lui făcând câteva aruncări.

Legendarul baschetbalist și fiica sa în vârstă de 13 ani, Gianna, s-au numărat printre persoanele care au murit, după ce elicopterul privat al starului s-a prăbușit, luna trecută.

Despre ultimele lucruri pe care le-au discutat cei doi, Jay Z a povestit, potrivit contactmusic.com: „Kobe a fost un tip căruia îi păsa de mine; am petrecut timp împreună de nenumărate ori. Ultima dată, a fost acasă la mine, de Anul Nou, şi mi s-a părut mai fericit ca niciodată. Unul dintre ultimele lucruri pe care mi le-a spus – ‘Trebuie să vii să o vezi pe Gianna jucând baschet’. Mi se pare dureros totul, pentru că era atât de mândru de ea… Privirea lui m-a făcut să îi spun: ‘Oh, va ajunge una dintre cele mai bune baschetbaliste din lume’. Era atât de mândru. E una dintre cele mai dureroase amintiri. ”

Jay a mai spus că, pentru el și soția lui, Beyonce, vestea morții starului și a fiicei lui a fost foarte greu de suportat. „Eu și soția asta am primit vestea… am primit-o… foarte, foarte greu. Doar atât pot spune. Un om minunat care era într-un din cele mai frumoase și bune perioade din viața lui.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava