Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Veste mare în showbiz! Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans”, a devenit tată pentru prima oară. Partenera sa de viață, Bianca Spermezan, a postat o imagine adorabilă cu fetița lor, pe rețelele de socializare.

Bianca și Denis s-au căsătorit civil în ianuarie, după patru ani de relație, la ceremonie fiind prezente doar persoane apropiate din familie și prieteni.

Solistul de la „The Motans” a ținut, de altfel, la secret nunta sa cu Bianca până la apariția videoclipului piesei „Gata de zbor”, care relatează chiar povestea lor, un cuplu ce ajunge să se căsătorească în fața apropiaților.

Cei doi s-au cunoscut în 2019, la un concert pe care Denis îl susținea la Cluj, potrivit sursei citate. A fost dragoste la prima vedere.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul. A fost cea mai romantică întâlnire.”, a spus solistul „The Montans”, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/denis-roabes-solistul-trupei-the-montans-a-2301575.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava