Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a participat, duminică, 2 iulie, la Ziua Comunei Cornu Lunci și la cea de-a șaptea ediție a Festivalului Produselor Tradiționale. „Domnul primar Gheorghe Fron, unul dintre cei mai gospodari primari pe care îi cunosc mi-a prezentat mai mulți producători de produse autentice românești, meșteșugari populari, susținători și iubitori de produse tradiționale românești. Printre ei am avut bucuria să-l reîntâlnesc pe Marius Muză, tânărul care după 12 ani de muncă în Londra s-a reîntors pe meleagurile natale și în urmă cu un an, tot de Ziua Comunei Cornu Luncii, a deschis la Sasca Nouă „Satul românesc de altădată”. Un loc de poveste și mai ales de vizitat, care redă în cel mai autentic mod posibil imaginea satului din regiunea Moldovei. De asemenea, Marius mi-a vorbit direct despre adevăratele probleme ale tinerilor antreprenori, ale producătorilor locali” a spus Gheorghe Șoldan.

El a arătat că în alocuțiunea pe care a ținut-o de pe scena festivalului, alături de primarul Gheorghe Fron, le-a povestit oamenilor despre proiectul de lege al cărui inițiator sunt, pentru introducerea lanțului scurt de aprovizionare. Șoldan a explicat că legea ar urma să oblige instituțiile de stat, cantine, spitale, universități, școli sau magazine să achiziționeze minim 50% din alimente de la producătorii locali, fără intermediari.

„Și, dat fiind faptul că mă aflam și la Festivalul Produselor Tradiționale, l-am felicitat pe primarul Gheorghe Fron încă o dată pentru activitățile de promovare a comunei, îndemnându-i pe locuitorii din Cornu Luncii, dar și pe toți sucevenii, în general, să consume cât mai multe produse de la producători locali. Să susținem producția românească și pe antreprenorii români!”, a transmis deputatul social democrat sucevean.

Deputatul Gheorghe Șoldan după ce a participat la Festivalul Produselor Tradiționale de la Cornu Luncii: „Să susținem producția românească!”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava