Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a primit distincția „Poarta Bucovinei” din partea primarului din Poiana Stampei, Viluț Mezdrea. Gheorghe Șoldan a fost prezent, la finalul săptămânii trecute, la sfințirea noii biserici din centrul comunei Poiana Stampei, reconstruită după ce vechiul lăcaș de cult a fost distrus în urma unui incendiu în 2015.

„M-am bucurat că am putut să fiu și eu unul dintre cei mulți care au pus umărul la reclădirea acestei biserici. Știu câte eforturi au fost făcute de primarul Vilut Mezdrea, dar și de întreaga comunitate, pentru a reconstrui biserica, care astăzi este un edificiu impresionant”, a spus Gheorghe Șoldan. El a subliniat că este onorat de primirea acestei distincții „Poarta Bucovinei”, cu atât mai mult cu cât aceeași distincție au primit-o și alte personalități marcante, printre care și Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, care s-a născut și a copilărit la Poiana Stampei.

„Poiana Stampei, așa cum am declarat-o și public de pe scena evenimentului care a urmat sfințirii bisericii, este o adevărată poartă de intrare în Bucovina (nu doar la propriu) și mi-ar plăcea să văd acest model de dezvoltare, prin proiecte, prin investiții, multiplicat și în alte localități. Și, de ce nu, și la nivel de județ. Am plecat de la Poiana Stampei, având în minte imaginea curții bisericii plină de oameni bucuroși că iau parte la slujba de sfințire a noului lor lăcaș de cult .Și vorbele din predica de astăzi ale lui ÎPS Andrei Andreicuț: „Credința e alifie împotriva orbirii spirituale””, a mai precizat deputatul social democrat.

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a primit distincția „Poarta Bucovinei” din partea primarului din Poiana Stampei, Viluț Mezdrea, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava