Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a participat, astăzi, la o acţiune de împădurire în localitatea Mihoveni, comuna Şcheia. Maricela Cobuz, alături de mai mulţi voluntari care au ţinut să fie prezenţi la această acţiune au plantat peste 600 de puieţi de arbori. Deputatul sucevean a amintit că deşi a trecut „Luna Plantării Arborilor”, care s-a desfășurat în perioada 15 martie – 15 aprilie 2018, vremea a oferit încă prilejul de a planta arbori primăvara. „Primăvara reprezintă un anotimp al renașterii naturii și ca urmare am participat la acțiunile de plantare a arborilor în Județul Suceava. Această acțiune este dedicată naturii, pentru a susține ocrotirea și conservarea pădurilor, creșterea conștientizării importanței arborilor. Pădurea este furnizor de oxigen pentru toate organismele vii de pe pământ și în același timp contribuie la reducerea poluării.
Să învățăm să protejăm natura, să prețuim spațiile verzi deoarece avem nevoie de un mediu atmosferic curat. Mulțumesc pentru susținere echipei de voluntari care au participat astăzi la acțiunea de împădurire şi consideră că împreună putem să regenerăm pădurea din România”, a declarat Maricela Cobuz.

Deputatul PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a participat la o acţiune de împădurire organizată în Mihoveni, 1.3 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.3/10 (8 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava