Concert pascal
MOPAN Suceava

Derogările cu privire la deplasările din localitățile sucevene aflate în carantină sunt acordate de Centrul Județean pentru Coordonarea și Conducerea Intervenției și nu de către Prefectura Suceava. Anunțul a fost făcut de prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, care a declarat că instituția pe care o conduce nu are competențe în ceea ce privește acordarea derogărilor pentru circulația înspre și dinspre zona de carantină formată din municipiul Suceava și cele 8 unități administativ teritoriale  limitrofe. Alexandru Moldovan a spus că solicitările cu titlu excepțional și aboslut punctuale pot fi adresate direct Centrului Județean pentru Coordonarea și Conducerea Intervenției (CJCCI) la următoarele date de contact: telefon: 0230.220.103, 0758.232.007, 0758.232.029 sau  e-mail cjcci.sv@gmail.com.

Moldovan a precizat că linia dedicată #VREAURASPUNS, pusă la dispoziția cetățenilor județului Suceava de către Instituția Prefectului- Județul Suceava a înregistrat și soluționat, în intervalul 06.04.2020, ora 12.00- 10.04.2020, ora 12.00 un număr de 530 de apeluri telefonice.           De asemenea au fost transmise 154 de email-uri la care s-a răspuns în intervalul asumat de 24 de ore de la primire.

„Menționăm că de la începutul funcționării acestei linii au fost recepționate 901 apeluri telefonice și 316 email-uri.

Aducem la cunoștința tuturor cetățenilor județului Suceava că linia dedicată #VREAURĂSPUNS este pusă la dispoziția dumneavoastră doar pentru clarificări și recomandări cu privire la respectarea prevederilor ordonanțelor militare și ale hotărârilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență”, a mai declarat prefectul județului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava