Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Bordea (38 de ani) se pare că este distrus sufletește după separarea de soția sa, Livia (33 de ani) care a ales să părăsească căminul conjugal. Paparazii Click! au fost zilele trecute pe urmele sale și l-au surprins la alergat în pădurea Băneasa la bustul gol trist, singur și îngândurat.

Cătălin Bordea și partenera sa de viață cu care se iubește de 11 ani își spun adio? Zvonurile, dar și faptul că fosta vedetă de la Antena 1 s-a separat și are probleme serioase în cuibușorul său de nebunii încep să se adeverească, având în vedere că cei doi erau mai tot timpul împreună.

Mulți se așteptau ca cei doi să devină părinți, mai ales că sunt de 11 ani împreună iar în 2019 s-au și căsătorit religios, însă se pare că vom asista, cel mai probabil, în perioada următoare, la un divorț. În plus, bruneta a părăsit căminul conjugal, iar gurile rele spun că Livia nu vrea să renunțe la ideea de divorț, mai ales că aceasta ar fi implicată deja într-o altă relație amoroasă. Problemele lor de cuplu nu sunt de ieri, de astăzi, ci din perioada când Cătălin Bordea a ales să meargă în America Express împreună cu camaradul său, Nelu Cortea, notează click.ro.

Paparazzii Click! l-au surprins pe acesta alergând la bustul gol, doar într-o pereche de pantaloni sport – lejeri ce se asortau perfect cu adidașii simpli și negri din picioare, prin pădurea Băneasa, timp de o oră și jumătate apoi a preferat să se refugieze în mesajele de pe telefon stând în portbagajul bolidului său de lux mai bine de o oră. După ce s-a relaxat în natură, la aer curat, Cătălin Bordea s-a urcat în mașină și a plecat trist către o locație din zonă, unde probabil s-a mutat cu chirie.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/paparazzii-click/despartirea-de-sotie-l-a-distrus-cum-a-fost-2281379.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava