Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul proiectului EC SPO s-a creat o rețea interregională a furnizorilor de servicii de stimulare a ocupării. Funcționarea acestei rețele presupune un demers care necesită acțiunea în mai multe etape, precum și un set de metode, tehnici și instrumente de lucru menite să asigure un cadru unitar de acțiune.

Astfel, toti membrii rețelei au acces la materialele informative care se elaborează prin proiect, la Raportul privind contribuția formării profesionale la creșterea gradului de ocupare și la Raportul de analiză privind gradul de informare și a percepției în ceea ce privește serviciile oferite de către Serviciul Public de Ocupare (SPO). Primesc, de asemenea, setul de materiale promoționale realizate prin proiect și modelul de evaluare a intereselor profesionale, pe care le pot folosi în activitatea curentă.

În plus, elementele relevante despre membrii rețelei sunt afișate pe panourile din cadrul punctelor de self-service, precum și pe pagina web a proiectului pentru a fi mai ușor accesibile pesoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Bunele practici identificate în cadrul proiectul sunt distribuite și ele în rândul membrilor rețelei. Furnizorii cuprinși în rețea participă, de asemenea, la evenimentele organizate în cadrul proiectului.

Rețeaua interregională favorizeaza conectarea facilă și schimbul de informații între furnizori din zone diferite ale țării și accesul acestora la documente realizate și la informații colectate în cadrul proiectului EC SPO.  Astfel, constituenții rețelei pot performa mai bine în activitatea de stimulare a ocupării.

Rețeaua s-a constituit în cele nouă județe țintă ale proiectului și reuneste un număr de 49 de entități din rândul furnizorilor publici și privați de servicii de stimulare a ocupării, formării profesionale și serviciilor sociale, precum și reprezentanți ai instituțiilor publice cu atribuții în asigurarea incluziunii sociale.

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea desfășoară în perioada 01.01.2014 – 30.06.2015, în calitate de beneficiar, proiectul „Eficiență și calitate în SPO – EC SPO” – POSDRU /130/4.1/S/130262 alături de partenerii naționali SC Tobimar Construct SRL, SC Drummers Concept SRL, AJOFM Satu-Mare și partenerii transnaționali Desarrollo de Estrategias Exteriores SA Oviedo-Spania şi Servicio Público De Empleo Del Principado De Asturias-Spania. Acesta vizează judeţele Tulcea, Satu Mare, Constanţa, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Suceava, Vaslui, Covasna şi Neamţ și urmărește îmbunătăţirea calităţii, eficienţei şi transparenţei serviciilor furnizate de structurile Serviciului Public de Ocupare (SPO) din Regiunile Sud-Est, Nord-Vest, Nord-Est și Centru ale României.

Proiectul „Eficiență și calitate în SPO – EC SPO” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 4 „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de intervenţie 4.2 „Formarea personalului propriu al SPO”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava