MOPAN Suceava

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea desfășoară în perioada 01.01.2014 – 30.06.2015, în calitate de beneficiar, proiectul „Eficiență și calitate în SPO – EC SPO” – POSDRU /130/4.1/S/130262 alături de partenerii naționali SC Tobimar Construct SRL, SC Drummers Concept SRL, AJOFM Satu-Mare și partenerii transnaționali Desarrollo de Estrategias Exteriores SA Oviedo-Spania şi Servicio Público De Empleo Del Principado De Asturias-Spania. Acesta vizează judeţele Tulcea, Satu Mare, Constanţa, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Suceava, Vaslui, Covasna şi Neamţ și urmărește îmbunătăţirea calităţii, eficienţei şi transparenţei serviciilor furnizate de structurile Serviciului Public de Ocupare (SPO) din Regiunile Sud-Est, Nord-Vest, Nord-Est și Centru ale României.

Printre activitățile proiectului EC SPO, care are ca obiectiv modernizarea Serviciului Public de Ocupare din zonele țintă mai sus menționate, se urmărește și crearea unei rețele interregionale a furnizorilor de servicii de stimulare a ocupării. Rețeaua astfel înființată are rolul de a promova dialogul social, învățarea reciprocă, identificarea de soluții care pot crește calitatea serviciilor de ocupare și contribuie la formarea unei piețe a forței de muncă deschise, dinamice și incluzive.

Rețeaua s-a constituit în cele nouă județe țintă ale proiectului și reuneste un numar de 49 de entități din rândul furnizorilor publici și privați de servicii de stimulare a ocupării, formării profesionale și serviciilor sociale, precum și reprezentanți ai instituțiilor publice cu atribuții în asigurarea incluziunii sociale.

Toți partenerii naționali din cadrul proiectul EC SPO au fost implicați în organizarea și funcționarea rețelei, iar partenerii transnaționali asigură transferul de expertiză în munca pe bază de rețele.

Pentru o funcționare optimă a acesteia, furnizorii membri ai rețelei au aderat la un set de reguli și principii de lucru care stimulează acțiunea comună, învățarea reciprocă și transferul de expertiză.

Proiectul „Eficiență și calitate în SPO – EC SPO” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 4 „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de intervenţie 4.2 „Formarea personalului propriu al SPO”.

 

Persoana de contact:

Manager proiect, Lefter Iuliana

Telefon: 0240/516.858

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava