Concert pascal
MOPAN Suceava

Sharon Stone rămâne un exemplu pentru toate femeile care vor să îmbătrânească frumos, dar și un exemplu că, la 61 de ani, cuvintele sexy, senzual, rafinat, elegant îți mai pot fi atribuite fără nici o problemă. Actrița a apărut marți la evenimentul Vanity Fair într-o ținută care i-a evidențiat și mai bine strălucirea, notează click.ro.

Sharone Stone, care va împlini vârsta de 62 de ani pe 10 martie, a fost impecabilă cu salopeta bleumarin, strălucitoare, la care a asortat o pereche de ochelari cool. Dar Sharone Stone nu a fost dintotdeauna atât de încrezătoare, ba chiar s-a aflat într-o depresie profundă atunci când a realizat că fața și corpul ei încep să îmbătrânească. „N-a fost uşor. A fost o vreme, pe la 40 de ani, când mă închideam în baie cu o sticlă de vin şi-mi spuneam «N-am să ies până n-am să accept în totalitate felul în care arăt»”, declară actrița într-un interviu pentru revista „Shape“, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/dieta-cu-care-sharon-stone-se-mentine-asa-la-61-de-ani-imi-analizam-corpul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava