MOPAN Suceava
  • În perioada 13 – 19 mai 2024,în semn de apreciere pentru încrederea și fidelitatea acordate, DIGIderulează „DIGI Days”,campaniadedicată exclusiv cliențiloractuali, persoane fizice, prin care propuneo reducere de 50%, în primele6 luni consecutive, indiferent de serviciul ales;
  • Oferta este disponibilă doar online, pe pagina principală ro sau în aplicația mobilă, pentru abonamentele încheiate pe o perioadă contractuală de 24 de luni.

Luna mai aduce în prim-plan cea mai nouă ediție „DIGI Days”, campania special concepută pentrua mulțumi și a sărbători loialitateaabonaților existenți, persoane fizice, printr-o promoție cu avantaje de nerefuzat:discount de 50% pentruprimele 6 luni consecutive, lasuplimentarea cu un serviciunou, adăugareauneiextraopțiuni TV sau la efectuarea unui upgrade.

În săptămâna13 – 19 mai 2024, pentrua beneficia de o conectivitat efiabilă și performantă, utilizatorii actuali pot alegepachetul de internet fix Fiberlink 500 Mbps,cu viteze de până la 500 Mbps, la un tarif lunar redus de15 lei(TVA inclus) sau serviciul superior Fiberlink 1000 Mbps,cu viteze de până la 940 Mbps, la un cost lunar preferențial de 20 lei (TVA inclus).De asemenea, în funcție de configurația pachetuluide televiziune digitală și analogică solicitat, abonații se vor bucura de prețuri atractive cuprinse între 13 lei/lună (TVA inclus)și 15 lei/lună(TVA inclus).

Timp de jumătate de an, clienții care își portează numărul la DIGIvorprimi o reducere de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă Nelimitat, care va putea fi contractat la un tarif de numai 2,5 euro/lună, pentru date mobile și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă,SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

Disponibilă exclusiv online, campania „DIGI Days” se adresează consumatorilor care dețin minimum un serviciu activ și doresc fie să achiziționeze unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, fie să treacă la un pachet superior sau să adauge o extraopțiune. Reducerea se acordă exclusiv serviciilor suplimentate în decursul acestui interval și este valabilă doar pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Oferta poate fi accesată online, pe site-ul sau aplicația mobiă DIGI.ro, direct pe pagina principală sau din secțiunea „Contul meu”,rubrica „Serviciile mele”, selectând pachetul nou, pe cel pentru care se realizează upgrade ori activând una sau mai multe extraopțiuni.

Promoția nu se aplică echipamentelor cumpărate și nu se cumulează cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor.

Mai multe detalii despre serviciilecompanieipot fi consultate pe DIGI.ro.

DIGI este operatorul de telecomunicații de top în România, care oferă servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, precum și telefonie fixă. DIGI ocupă prima poziție pe piața operatorilor de televiziune prin cablu, internet fix si telefonie fixă, conform datelor publicate de ANCOM, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. În același timp, DIGI este rețeaua preferată de utilizatori pentru portare, deservind, în prezent, peste 5,4 milioane de conexiuni mobile (date valabile la 30.06.2023).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava