Lucian Mîndruță ia România la pas, de la sud la nord și de la vest la est, ajungând în cele mai mari orașe din țară, dar și în zone turistice preferate de români. Timp de două ore, cât durează emisiunea sa la Digi FM, realizatorul îi invită pe locuitorii acestor orașe sau destinații turistice să îi spună drept în față părerea lor despre orice subiect de actualitate.

De ce? Aflăm chiar de la Mîndruță care sunt motivele și care este planul. “Mă duc prin România să văd dacă mai e acolo. E același gest cu acela când, în aglomerație, îți duci mâna la portofel să vezi dacă nu ți l-a furat cineva. Romania, mai ești? Vin să verific!”, spune realizatorul, îndemnând publicul să-și ia inima în dinți și să vină la microfon pentru a arăta ce o preocupă.

Vorbește România cu Lucian Mîndruță la Digi FM, de luni până vineri, de la ora 16.00, ca de obicei… dar și direct, față în față, din Brașov, Bârlad, Iași, Bâlea Lac, Cluj-Napoca, Vama Veche, Vatra Dornei, Oradea, Jurilovca, Sibiu. Nu neapărat în ordinea asta. Zece zile și zece emisiuni din inima fiecărui oraș. Și vom afla cât de mult Vorbește România cu Lucian Mîndruță, la Digi FM.

Detalii pe https://www.digifm.ro/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava