Weekendul acesta a fost de sărbătoare pentru Valentina Pelinel. A fost ziua mamei ei şi a fiului său, Milan, căruia i-a organizat o petrecere de poveste în cel mai nou local din incinta Magic Place Crângaşi. Cu această ocazie, a fost lansată oficial noua afacere a familiei, potrivit click.ro.

În cel mai nou local din incinta Magic Place Events, din Crângaşi, s-a deschis un pub cu dotări de ultimă generaţie, dotat cu 14 smart tv-uri, proiector, sonorizare, dar şi un salon de evenimente, care vineri a fost transformat într-un loc de basm pentru ziua de naştere a lui Milan. Baloane colorate, mascote Disney, flori şi un candy bar plin cu prăjituri delicioase, fructate, în nuanţe care au atras copiii precum ursul la miere. Extrem de elegant, sărbătoritul şi celebra sa mămică şi-au întâmpinat invitaţii, prieteni de familie, însoţiţi de copilaşi, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/din-inchisoare-borcea-i-mai-facut-un-club-lui-pelinel-acolo-si-serbat-blonda

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava