Concert pascal
MOPAN Suceava

Disney+ a anunțat că serialul de succes de la FX „Ursul”, aclamat de critici și premiat, a fost reînnoit pentru un al treilea sezon. Primele două sezoane sunt disponibile pentru vizionare acum pe Disney+ în România.

Ursul, care a uimit publicul încă din primul sezon doar pentru a atinge cote și mai mari în sezonul doi, a devenit un fenomen cultural”, a declarat Nick Grad, președinte, FX Entertainment. „Suntem foarte mândri să fim parteneri cu Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior și restul echipei de creație, precum și cu distribuția strălucită condusă de Jeremy Allen White, Ayo Edebiri și Ebon Moss-Bachrach. Ceea ce au făcut ei și echipa este cu adevărat remarcabil, iar noi și partenerii noștri de la Disney+ ne alăturăm fanilor și așteptăm cu nerăbdare următorul capitol din seria Ursul”.

Primul sezon este nominalizat în prezent pentru 13 premii Emmy®, inclusiv pentru cel mai bun serial de comedie, nominalizări pentru Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Jon Bernthal și Oliver Platt, precum și nominalizări pentru scenariu, regie, distribuție, design de producție, editare de imagine, editare de sunet și mixaj de sunet. Serialul, aclamat de critici, a fost, de asemenea, distins cu titlul de Programul TV al anului de către AFI în primul său sezon și a adunat numeroase premii, printre care WGA Award, PGA Award, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award și ACE Eddie Award. În plus, Jeremy Allen White a câștigat premiile Globul de Aur, SAG și Critics Choice pentru actor principal într-un serial de comedie.

Sezonul doi i-a urmărit pe Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) și Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) în timp ce lucrau pentru a-și transforma localul de sandvișuri într-un restaurant premium. Pe măsură ce au curățat restaurantul până la temelie, membrii echipei au pornit în propriile lor călătorii de transformare, fiecare fiind nevoit să se confrunte cu trecutul și să se gândească la cine vor să fie în viitor.

Bineînțeles, s-a dovedit că singurul lucru mai greu decât să conduci un restaurant este să deschizi unul nou, iar echipa a trebuit să jongleze cu birocrația nebună a autorizațiilor și a contractorilor, cu frumusețea și agonia creativă a planificării meniului. Tranziția a adus, de asemenea, o nouă orientare spre ospitalitate. Pe măsură ce întregul personal a fost nevoit să se unească în noi moduri, împingând limitele abilităților și relațiilor lor, au învățat ce înseamnă să fie în folosul clienților și al celorlalți.

„Ursul” a fost creat de Christopher Storer („Ramy”, „Eighth Grade”), care are rolul de producător executiv alături de Joanna Calo („BoJack Horseman”, „Undone”), Hiro Murai („Atlanta”, „Station Eleven”) de la Super Frog, Josh Senior și Matty Matheson, iar Tyson Bidner („Ramy”) este producător. Serialul este produs de FX Productions.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava