Concert pascal
MOPAN Suceava

Disney+ anunță că al doilea sezon al serialului FX „Ursul”, așteptat aclamat de critici și câștigător al mai multor premii, va fi difuzat în premieră pe 2 august în România în exclusivitate pe Disney+.Toate cele 10 episoade vor fi disponibile la data difuzării în premieră.

Cel de-al doilea sezon ni-i prezintă pe Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) și Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) care încearcă să-și transformelocalul mizerabil de sandvișuri într-un local de calitate. Pe măsură ce transformă restaurantul până la temelie, membrii echipei trec, la rândul lor, prin propriile procesele de transformare, fiind nevoiți să-și confrunte trecutul ca să-și dea seama cine vor să devină în viitor.Bineînțeles că singurul lucru mai dificil decât să administrezi un restaurant, este să deschizi unul nou, echipa încercând să jongleze între procesele birocratice încurcate pentru autorizare, dezvoltatorii imobiliari și agonia creativă a planificării unui meniu. Tranziția aduce o lumină nouă și asupra industriei de ospitalitate. Pe măsură ce întregul personal este nevoit să acționeze unitar, forțând limitele abilităților și relațiilor lor, ei învață și ce înseamnă să fie în slujba clienților și a celorlalți din echipă.

În afară de White, Edebiri și Moss-Bachrach, pe parcursul seriei cu episoade de jumătate de oră, vor mai apărea și Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas și Matty Matheson, Edwin Lee Gibson, Oliver Platt și nou-sosita Molly Gordon, în rolurile anterioare.

Serialul apreciat de critici a obținut numeroase premii pentru primul sezon, care includ AFI TV Program of the Year, WGA Award, PGA Award, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award și ACE Eddie Award. Jeremy Allen White a obținut Golden Globe, SAG Award și Critics Choice Award, la categoria Comedie.

Serialul „The Bear” este produs de FX și a fost creat deChristopher Storer („Ramy”, „Eighth Grade”), care are rolul de producător executiv împreună cu Joanna Calo („BoJack Horseman”, „Undone”), Hiro Murai („Atlanta”, „Station Eleven”), creatorul Super Frog, Josh Senior și Matty Matheson, și Tyson Bidner („Ramy”) cu rolul de producător. Serialul este produs de FX Productions.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava