Sâmbătă, 1 iunie, copii, părinţi şi bunici sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava pentru a se bucura de jocurile copilăriei. Pe 1 iunie distracţia începe la ora 11:00 pe zona de food din incinta Shopping City Suceava unde Şcolile din Municipiul Suceava vor prezenta câte un program artistic, care va fi premiat de către Shopping City Suceava cu: locul 1 – un CEC cadou în valoare de 1.500 lei şi locul 2 – un CEC cadou în valoare de 1000 lei, iar cei prezenţi vor putea participa la concursul de desene pe asfalt şi karting. Cei mici se vor bucura de pictură pe faţă, ateliere de creaşie dar si animaţii. În plus, pe scena vor ma preyenta moment copii de la Palatul Copiilor Suceava, dar şi şcoala de dans Fly Dance.
Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus organizează o tombolă cu premii la fiecare oră. Biletele de tombolă sunt distribuite de voluntarii Fundaţiei ANA, iar copiii trebuie să fie prezenţi la evenimente pentru a câştiga premiile oferite prin tragere la sorţi.
Sute de premii vor fi acordate din partea: Carrefour Suceava, Baumax Suceava, Alexandria Librarii, Champion, 3d Café, Pista de karting Tokyo Drift, Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus, precum şi reviste Cutezătorii.

De asemenea, duminică 2 iunie, între orele 12:00 – 14:00 copiii vor avea sute de motive de voie bună într-un singur loc, în KIDS CITY din Shopping City Suceava.
Pe zona de food vor avea loc ateliere de creaţie şi handmade pentru copii sub Îndrumarea Dnei Rusu Petronela, dar si pictură pe faţă, jocuri şi concursuri cu premii. În plus, duminică copii au liber la vizionat filme 3D la 3D Café.
Şi pentru ca distracţia să fie pe gustul copiilor dar şi a părintilor magazinele cu articole pentru copii din Shopping City Suceava, au pregătit preţuri promoţionale pe întreaga perioadă: Champion vă aşteaptă cu reduceri la mii de produse de – 70 %, Takko Fashion de – 30%, Evel Mod între -10% si -20%, Fox, Delia 07 şi Evel Mod – oferte la îmbrăcăminte, Alexandria Librării – oferte cărţi şi jocuri, iar Carrefour Suceava vă aşteaptă cu preţuri speciale la jucării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava