Concert pascal
MOPAN Suceava

Divele de peste Ocean și-au început anul 2024 cu vacanțe exotice în țările calde! Departe de iarnă și zăpadă, vedetele s-au bronzat în aceste zile la plajă și s-au bălăcit în mare, etalându-și siluetele fără cusur în costume de baie minuscule, notează click.ro.

Alessandra Ambrosio, vacanță în insula Florianópolis

Alessandra Ambrosio (42 de ani) a ales ca destinație de vacanță insula Florianópolis din Brazilia, țara ei natală. Fostul „îngeraș” Victoria’s Secret s-a relaxat la soare, apoi s-a răcorit în Oceanul Atlantic. Nu a plecat singură în vacanță, ci alături de familia ei, iubitul Richard Lee și copiii ei, Anja, 15 ani, și Noah, 11 ani, pe care îi are cu fostul ei partener, afaceristul Jamie Mazur. Manechinul brazilian a fost surprins de fotoreporteri la plajă, zilele trecute, în timp ce își etalat formele într-un costum de baie colorat. Chiar dacă are doi copii, vedeta și-a păstrat silueta de model care a consacrat-o.

Kendall Jenner, la plajă în Barbados

Kendall Jenner (28 de ani) s-a distrat și ea la plajă, în primele săptămâni ale anului 2024. Sora mai mică a lui Kim Kardashian și-a uimit fanii, după ce a publicat imagini sexy cu ea, îmbrăcată într-un costum de baie portocaliu. Se pare că modelul a fost în vacanță în Barbados, alături de iubitul ei, cântărețul puertorican Bad Bunny (29 de ani), timp în care superba brunetă a reușit să se bronzeze pentru prima oară pe anul acesta.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet și vezi FOTO, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/divele-sfideaza-iarna-vedetele-au-fugit-in-tarile-2330847.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava