Concert pascal
MOPAN Suceava

Documentarul „The Genius of Gianni Versace Alive”, creat de Salvatore Zannino despre viața marelui creator de modă, va fi lansat în România, pe 12 octombrie. Staruri de primă mână de peste Ocean vor fi prezente pe covorul roșu, la București, notează click.ro.

„The Genius of Gianni Versace Alive”, documentarul despre viața designerului Gianni Versace, va fi lansat în România în cadrul galei Health Beauty & Lifestyle, pe 12 octombrie.

Evenimentul va fi unul de înaltă ținută. Pe covorul roșu, la București, vor păși: regizorul Salvatore Zannino, cunoscut sub numele de scenă Vincent de Paul, dar și rapperii Pedro Alexandre Emilian și Pedro Henrique Emiliano (frați gemeni), care își vor lansa cu această ocazie albumul „Since 1990”, realizat în colaborare cu artiști precum Akon, The Game și Neyo. La eveniment va fi prezent și artistul Rafiq Abu Hijleh, din Dubai.

Echipa de producție a filmului este formată din opt specialiști, printre care și Eduard Irimia, cunoscut în România cu precădere pentru organizarea galelor Local Kombat și SuperKombat. În ultimii ani, românul s-a implicat mai multe în producții cinematografice de anvergură după înființarea companiei SuperFilm.

„Documentarul a fost filmat în America și în Italia. Fiind, însă, de un documentar, filmul nu arebuget de același calibru ca filmele mari de la Hollywood”, a declarat Eduard Irimia, în exclusivitate, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/documentarul-the-genius-of-gianni-versace-alive-2306734.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava