• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Doi studenţi de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava au fost medaliaţi la Campionatul Naţional Universitar de Atletism. Competiţia a avut loc, la sfîrşitul săptămînii trecute, la Piteşti. Andrei Gag, masterand la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a cîştigat două medalii de aur în probele de disc şi greutate, iar Ştefan Dornean, student la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, a obţinut medalia de argint în proba de 10 km marş. Andrei Gag este legitimat la CSU Suceava şi va reprezenta Universitatea „Ştefan cel Mare” la Campionatul Mondial Universitar de Atletism care se va desfăşura în Coreea de Sud. Antrenorul lui Andrei Gag este Ioan Zamfirache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava